109,00 lei
269,00 lei
319,00 lei
369,00 lei
199,00 lei

Uleiul de canabis - remediul natural pentru o multitudine de probleme de sănătate

Este cunoscut pe piață sub mai multe denumiri: CBD, canabis, cannabidiol. Privit ca o metodă alternativă pentru a trata diverse afecțiuni, este folosit de multe ori ca înlocuitor pentru anumite medicamente. Ajută la prevenirea sau tratarea unui posibil accident vascular cerebral, a bolilor cardiovasculare sau hepatice. Calmează sistemul nervos, ceea ce duce la ameliorarea simptomelor ADHD. Dacă e aplicat topic, reduce simptomele afecțiunilor de piele, precum acneea și psoriazisul. În plus, reușește să calmeze pielea iritată și atenuează simptomele resimțite de persoanele care aleg să renunțe la o anumită dependență.

Vei găsi în oferta magazinului nostru online uleiuri având concentrația cuprinsă între 5% și 25%. E necesar să o alegi pe cea potrivită organismului tău, întrucât corpul are nevoie de timp pentru a se obișnui cu o concentrație ridicată. De asemenea, prețul variază în funcție de concentrație, cele cu 5% fiind mai ieftine, comparativ cu cele care au concentrația de 25%. Spre deosebire de capsulele CBD, un procent mai crescut de CBD va pătrunde în sânge, întrucât este absorbit imediat, nefiind nevoit să treacă prin sistemul digestiv.

Uleiul cu cannabidiol - extractul natural care te ajută să lupți împotriva depresiei, stresului și anxietății

Pe lângă celelalte afecțiuni menționate mai sus, te va ajuta și dacă te confrunți cu simptomele depresiei, stresului sau anxietății. Reduce senzația de iritabilitate și frică prezentă la persoanele care suferă de anxietate, promovează refacerea nivelului de serotonină și asigură un somn mai odihnitor.

Produsele dr. Wemper sunt 100% naturale, testate în laboratoare externe și certificate GMP. Sunt obținute în România - de la cultivarea cânepei organice, Cannabis Sativa L (certificată la nivel european), până la extragerea manuală din semințele plantei, fără a folosi produse chimice.